Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

El Sobrino del Diablo

Rock d'autor satíric, rebel i llibertari

  • 10
    Mecenes
  • 48.0
    mensuals
  • 1798.19
    total
Seguidor del diable: tarifa acòlit
Hola!t'explico...durant el confinament he estat realitzant 3 concerts setmanals en streaming i a guixeta inversa des de la masia on visc, un indret preciós ideal per ser l'escenari sempre canviant dels meus concerts. Amb aquesta subscripció et convido a participar d'aquestes estones de música i humor des de la natura que seguiré mantenint 1 o 2 cops al mes (tot i ja no estar confinats) i evidentment no caldrà que aportis a la guixeta inversa donat que ja seràs mecenes meu a través de l'aixeta!

A més podràs demanar-me les cançons que més t'agradin meves o versions que faig habitualment i de ben segur que formaran part del meu repertori. Tens més de 150 cançons per escollir!

També podràs veure els vídeos que publicaré quinzennalment només per l'Aixeta...tens curiositat per saber de què aniran?

Finalment si et subscrius pots escollir entre un dels meus dos darrers cd's i te'l enviaré a casa!

Ganes de bona música, cultura i humor?T'espero!
4,00 € mensuals
Sacerdot satànic: tarifa seguidor avançat
Si et fas mecenes a a aquest nivell podràs gaudir de la prímicia de les noves cançons que vagi composant i d'una entrada gratuïta per a la presentació del proper disc que sortirà al novembre de 2020!
També t'ofereixo un 50% de descompte en la entrada de tots els meus concerts. 
Ens trobem aviat?
8,00 € mensuals
Àngel caigut: tarifa Azazel
A més de gaudir de tots els avantatges del nivell de subscripció de concerts a la natura; si et subscrius a aquest nivell podràs gaudir d'un concert privat anual a domicili per compartir amb tots els teus amic/gues i/o familiars on tu seràs qui escull tot el repertori!Tens més de 150 cançons per escollir!Una estona cada any de bona música, crítica social i molts somriures amb El Sobrino del Diablo al teu menjador, terrassa o al terrat  (quan tu vulguis i sempre que quadri amb la meva agenda). 

A més et faré arribar una de les meves bosses sostenibles per anar a comprar, un dels meus discs, una samarreta i un obridor d'ampolles que de ben segur que et serà útil!

Deixaràs entrar el diable a casa teva? 
22,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual